Opticien Leidschendam

Voor al uw vragen.

Wanneer je Dormicum kunt gebruiken

Sommige slaapmiddelen kun je alleen gebruiken wanneer je slaapproblemen hebben. Maar daarnaast heb je ook slaapmiddelen die je voor diverse andere redenen kunt gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je voortdurend last hebt van hik. Hik gaat meestal na een tijdje over, maar het kan voorkomen dat je meerdere keren per dag last krijgt ervan. Dormicum kan je dan helpen om het te stoppen.

Dormicum kan ook gebruikt worden wanneer je last hebt van angstgevoelens, ernstige onrust, alcoholontwenningsverschijnselen en epilepsieaanvallen. Zeker niet alleen te gebruiken wanneer je last hebt van slaapproblemen dus. Omdat het op diverse manieren gebruikt kan worden, is het in diverse vormen te krijgen. Zo is het als tablet, druppels, injectie, neusspray en klysma te krijgen.

Behalve dat je deze slaapmiddel bij de apotheker kunt ophalen, is het ook mogelijk om het online te bestellen. Er zijn verschillende webwinkels die het te koop aanbieden en het helemaal aan huis leveren. Dormicum is zonder recept te krijgen, dus je bent helemaal niet verkeerd bezig wanneer je het online koopt. Je kunt het in diverse doseringen krijgen. Het kan in 7.5mg komen, maar als het om injecties gaat kun hoef je alleen 1mg te gebruiken. Je kunt dus ook 1mg aan Dormicum bestellen.

Gebruik Dormicum niet te vaak. Als je dat wel doet, dan loop je kans verslaafd te raken eraan. Heb je het 2 weken lang constant gebruikt? Dan moet je het langzaam afbouwen. Neem ook door wat de bijwerkingen zijn en wat je wel en niet mag doen wanneer je Dormicum ingenomen hebt.