Opticien Leidschendam

Voor al uw vragen.

Breingoed Neurofeedback Training heeft mijn neefje geholpen met zijn ADHD

brein2 brein1Mijn neefje heeft al jaren erg last van ADHD wat erg lastig is voor hem omdat hij kampt met veel problemen erdoor, zo heeft hij grote moeite om zich te gedragen en concentreren op school waardoor hij snel achter loopt op de lesstof of de stof gewoon helemaal niet mee krijgt. We zijn hierdoor al een tijd opzoek naar een oplossing en het enige wat echt aanslaat is Breingoed Neurofeedback Training. De medicatie en dergelijken slaan allemaal niet goed aan en eigenlijk geven we hem het liefst geen medicijnen omdat het toch allemaal wat fijner is als hij ook normaal door het leven kan zonder iedere dag honderd pillen moet slikken.

Het sloeg aan

De Breingoed Neurofeedback Training sloeg gelukkig wel goed aan en dus hadden we eindelijk een alternatief gevonden voor de medicijnen waar hij altijd mee werd volgepropt. Op deze manier lieten ze hem een film zien en in de multimedia stroom zitten minimale onderbrekingen die een effect hebben op de instabiliteit van het functioneren. De sessies hebben een zeer positieve invloed

brein

op mijn neefje en zijn ADHD en dat is te merken op allerlei manieren, op school gaat het stukken beter en hij krijgt veel meer mee dan hij hiervoor mee kreeg en het leren gaat hem dus beter af. We hebben het hier ook met zijn leraren over gehad en ook zij merken het verschil en steunen hem hierin wat erg fijn is.