Opticien Leidschendam

Voor al uw vragen.

De zoektocht gestart naar huisliften? Wij voorzien je van informatie!

Heb jij een fysieke beperking en leef jij op zich fijn in je woning? In veel gevallen – ook in die van jou – kan er heel wat worden verbeterd. Want waar je nu nog moeizaam de trap opgaat en weer naar beneden probeert te komen, kun je een veel gemakkelijkere manier in je huis implementeren. Dat is namelijk door gebruik te maken van een van de huisliften. Dacht je dat deze veel te duren waren en niet voor jou bestemd? Gelukkig heb je dat verkeerd gedacht, want ook in jouw situatie kan een huislift dé ideale uitkomst bieden. In dit artikel vertellen we je graag meer over de liften voor in huis die domicare aanbiedt. Zij beperken zich overigens niet alleen tot het plaatsen van liften in woningen, maar ook in allerlei openbare gebouwen en zorginstellingen. Wie weet heb jij binnenkort ook wel een van de liften in huis!

Waarom huisliften jouw leven vergemakkelijken 

Een huislift is ontworpen om het leven van iemand met een fysieke beperking te vergemakkelijken, zo ook het leven van jou. Er zijn nog altijd veel mensen die vrede hebben met het leven op de huidige manier, maar toch niet comfortabel leven. Ze cijferen zichzelf vaak weg door alleen maar beneden te moeten leven of met veel moeite en zelfverzonnen manieren naar boven te komen. Dit kan allemaal voorbij zijn als je gebruik gaat maken van de huisliften van domicare. Zij richten zich op het aanpassen en het aanpassen van diverse woningen voor mensen die, net als jij, een fysieke beperking hebben. Veel is mogelijk in je leven, maar het bewegen tussen verdiepingen is voor jou dramatisch. Herken jij dit ook? Profiteer dan van de voordelen die domicare je biedt door gebruik te maken van een van de huisliften:

  • Een groot assortiment
  • Al vanaf 1996 ruime ervaring
  • Vriendelijke medewerkers
  • Hoogste kwaliteit liften
  • Liften die aan alle veiligheidseisen voldoen

Het is nu écht verleden tijd, jezelf de mogelijkheid ontnemen om door je mooie huis te gaan, alle verdiepingen over te slaan. Door het laten monteren van een van de huisliften kun je weer zelfstandig leven en écht gaan leven binnen je huis. Kies voor de hoogste kwaliteit en vertrouw op de huisliften die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid.

Kies voor kwaliteit, kies voor een huislift van domicare

Wil jij jouw leven ook aangenamer en comfortabeler maken? Zou je ook zo graag weer eens gebruik willen maken van alle verdiepingen, in plaats van alleen de begane grond? Ook een huis met meerdere verdiepingen kan levensloopbestendig zijn, als je maar gebruik maakt van de juiste mogelijkheden. In dit geval is dit het zetten van de stap richting een van de huisliften. En daar hoef je helemaal niet veel voor te doen. Stap één is een kijkje nemen op de website van domicare. Welke lift lijkt in jouw situatie ideaal? is dat een huislift met of zonder schacht? Tijdens deze zoektocht kun je op ieder moment de hulp van de medewerkers inschakelen. Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze, want deze investering doe je maar één keer in je leven. Klaar om voor een ander leven te kiezen? Om zelfstandig te gaan leven en weer volledig deel te nemen aan de maatschappij? Maak dan de keuze voor huisliften van domicare!

Kies voor kwaliteit en bezoek vandaag nog <a href="http://www.domicare.nl”>www.domicare.nl. Jouw leven is binnen de kortste keren veel comfortabeler met een van de huisliften in jouw woning!