Opticien Leidschendam

Voor al uw vragen.

Voordelig sokken bedrukken

maxilia-logo-bedrijfskleding Al een tijdje probeerde ik op een goed idee te komen voor geschenken voor klanten. Op eens schoot mij het idee te binnen om sokken bedrukken met het logo van mijn winkel. De sokken zouden worden meegegeven aan klanten die een bepaald bedrag besteden. Het leek mij wel een goed idee en daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat deze sokken kon bedrukken met mijn logo.

Via het internetsokken-zwart

Mijn zoektocht naar “sokken bedrukken” begon via het internet. Al snel kwam ik terecht op de website van Maxilia. Het bedrijf Maxilia is gespecialiseerd in het bedrukken van verschillende producten, stoffen en voorwerpen. Op de website boden zij ook verschillende sokken aan die bedrukt konden worden. Het leek mij een goed idee om voor sokken te gaan die voor zo veel mogelijk mensen leuk zouden zijn. Mijn oog viel daarom ook op standaard zwarte sokken.

Voordat ik de sokken wilde gaan bestellen heb ik eerste en offerte laten maken. Bij de offerte zou ook een sample zitten en dat leek mij wel wat. Aan de hand van de sample kon ik beslissen of de kwaliteit goed genoeg was.

De offerte kwam binnen en deze was ontzettend scherp geprijsd. Niet alleen de offerte was geweldig, maar de sokken ook! Omdat ik zo enthousiast was heb ik dezelfde avond de bestelling nog geplaatst. De sokken wilde ik namelijk zo snel mogelijk binnen hebben, zodat ik deze mee kon geven aan mijn klanten.sokken

Van mijn klanten hoor ik alleen maar positieve geluiden over de sokken!