Opticien Leidschendam

Voor al uw vragen.

Mijn ervaring met Paragnosten Online

_art-painting-285919_640Op het eerste gezicht vond ik dit al een fijne site. Vooral omdat ik de gezichten kan zien van de paragnosten online daar aan het werk. Ik ga altijd op mijn eigen gevoel af en dit keer bleek het ook weer te kloppen. Ik belde met de juiste. En wat kreeg ik een mooi advies, al was het eigenlijk meer een bevestiging.

Ik weet in principe zelf al zoveel over mijn eigen leven, al besef ik het op sommige momenten niet helemaal. Dan is het fijn om met iemand te kunnen praten. Een advies is altijd welkom, soms had ik daar gewoon helemaal niet aan gedacht, dat wat de adviseur in deze mij vertelt.

_engelyourspirital (1)
Overzicht

Het is gewoon altijd fijn om weer overzicht te krijgen in je leven, iedereen zal dit wel hebben denk ik. Je krijgt alles weer even op een rijtje, met of zonder hulp van iemand anders. Zo’n zetje in de rug kan iedereen toch gebruiken, ik zou de site van Paragnosten Online dan ook iedereen aanraden.

Overzicht vind ik ook op de site zelf. Er staat duidelijk wie wel en wie niet aanwezig is. Ook kun je verder lezen over de paragnosten online zelf, soms staan er hele mooie woorden bij. Ik werd geraakt door sommige woorden van deze helpers en kom graag nog een keer terug op de site van Yourspiritualnetwork.com!logo (7)