Opticien Leidschendam

Voor al uw vragen.

Vrij en flexibel bewegen

Fysio 't Zandt

Veel mensen lopen veel te lang door met problemen aan de gewrichten, dit is onnodig en belemmert je alleen maar tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Fysio Veenendaal is er op gericht om zo snel als mogelijk de problemen te verhelpen, het is niet nodig om met pijn en ongemak rond te lopen als dit verholpen kan worden. Wij pakken niet de symptomen aan, maar de bron. Op deze manier ben je snel van de klachten af en komen deze ook niet meer terug. Door goed te luisteren en samen te werken met de pati├źnt komen we tot een optimaal eindresultaat.

Elleboog klachten

Hoe langer je loopt hoe ernstiger de klachten worden

Zeer intensief werk, een verkeerde belasting van de spieren of op de verkeerde manier van bewegen kunnen enkele oorzaken zijn van de klachten. Blijf je doorlopen met de klachten dan is de kans groot dat deze alleen maar erger worden. Tot het moment komt dat de dagelijkse werkzaamheden er onder lijden, of je kunt veel bewegingen niet meer doen. Fysio Veenendaal kan met een goed behandelplan je van de klachten afhelpen. Of dit nu een klein pijntje is of een klacht waarmee je al maanden loopt, we gaan geen uitdaging uit de weg.

Enkel klachten

Voor alleen advies ben je ook welkom in onze praktijk, een betere houding kan er al voor zorgen dat de klachten afnemen en de pijn langzaam minder wordt. Komen we er achter dat er meer aan de hand is dan een verkeerde houding kunnen we alsnog een plan opstellen.