Opticien Leidschendam

Voor al uw vragen.

Slaapapneu kan erg vervelend zijn

snurk2 Sweet dreamsEen van mijn oude collega’s had heel erg last van slaapapneu en dit was erg vervelend, hij presteerde minder goed op zijn werk omdat hij last had van zijn concentratie vermogen en ook nog eens van zijn geheugen. Dit is natuurlijk niet erg handig voor op het werk omdat je je werk gewoon niet voor de volle honderd procent kunt doen. Hij zocht hulp en dat vond hij uiteindelijk bij de site die hierboven gelinkt staat, er stond een hele hoop informatie op over slaapapneu waaruit hij ook veel kon leren. Nadat ze contact hadden opgenomen met de mensen achter de website kwamen ze erachter dat de behandeling ook nog eens volledig vergoed zou worden door de verzekering.

Het werd volledig verholpen

Dankzij de goede hulp van het bedrijf dat ze hadden ingeschakeld kregen ze een NSI apneu coach die hem goed erbij hielp, binnen no time was hij er vanaf. Hij kon weer fatsoenlijk slapen en dankzij een andere behandeling ging zijn gesnurk ook weer voorbij. Ik kan me voorstellen dat het voor mensen die bijvoorbeeld op school

snurk1

zitten ook heel erg vervelend kan zijn omdat je gewoon door het concentratie en geheugen verlies je veel minder binnen krijgt hoe goed je ook je best doet en de meeste mensen weten niet eens dat ze slaapapneu hebben, dus kunnen ze er ook niks aan doen in principe en gaan ze gewoon zo door het leven.