Opticien Leidschendam

Voor al uw vragen.

Naar de bekken fysiotherapie

bekken fysiotherapie

De bekken fysiotherapie heeft mij bijzonder goed geholpen. Al een zeer lange tijd had ik pijn onder in mijn buik. Soms straalde dit naar de onderrug uit. Wat mij opviel was dat ik mijn plas niet goed meer op kon houden en ik hiervoor bepaalde voorzorgmaatregelen moest nemen. Waar ik mij bijzonder voor schaamde was dat ik incontinentie materiaal moest gaan gebruiken, wilde ik normaal op pad kunnen gaan. Deed ik dit niet dan kon ik binnen vijf minuten mijzelf alweer omkleden. Met lood in de schoenen had ik een afspraak bij de huisarts gemaakt voor dit probleem. Deze heeft mij door verwezen naar de therapeut.

bekken fysiotherapie

De bekken fysiotherapie heeft mij goed geholpen

Eenmaal mijn angst overwonnen ben ik naar deze therapeut gegaan. Echter moest ik een geschikte therapeut vinden in mijn omgeving en hiervoor ben ik naar de website van Hierhebikpijn.nl gegaan. Op deze website kan je al heel veel informatie krijgen over de behandeling en zo meer. Ook kan je hier een praktijk in jouw buurt vinden. Wat ik erg interessant op deze site vond was de uitleg over de bepaalde aandoeningen. Ook over mijn kwaal heb ik hier uitvoerig kunnen lezen en nog veel meer andere kwalen.

Inmiddels heb ik al een geschikte praktijk gevonden en heb hier al mijn eerste behandeling gehad. Mijn klachten zijn al afgenomen en dat na één behandeling.