Opticien Leidschendam

Voor al uw vragen.

TIM fysiotherapie den Haag

TIM fysiotherapie den Haag

Pijnklachten, maak een afspraak bij TIM fysiotherapie den Haag. T.I.M. is een afkorting van Together In Motion en heeft zes andere vestigingen in en rondom deze stad. Samen hebben zij de nodige kennis en ervaringen om jou van de pijnklachten af te helpen. Afhankelijk wat de klachten zijn, kan jij je hier aanmelden voor hulp. Denk bijvoorbeeld aan iemand die zijn heup heeft gebroken. Op zich een zeer pijnlijke breuk, maar tegenwoordig zijn de specialisten hier een kei in om een nieuwe heup te plaatsen. Echter is de revalidatie een heel ander verhaal, maar daarvoor ben je hierbij deze therapeut aan het juiste adres.

TIM fysiotherapie den Haag

Goede hulp dankzij TIM fysiotherapie den Haag

Iedereen die ooit wel eens iets heeft gebroken weet wat voor een ellende deze breuk kan geven. Niet alleen de periode dat je in het gips zit of een operatie moet ondergaan, maar juist de periode die hierna komt. Revalideren noemen ze dit en daar heb je vaak wel een expert bij nodig. Deze expert is zeker bij TIM te vinden. Vooral wanneer je een lange tijd uit de roulatie bent geweest, door niet goed te kunnen lopen is het belangrijk om weer te leren lopen. Echter wel op een verantwoorde manier.

Met de hulp van deze therapeut is dat goed te regelen. Stap voor stap leer jij weer goed te lopen. Hiervoor moet je wel de nodige inzet en het geduld hebben. Vooral na een heup breuk, moet je er de tijd voor nemen, een marathon lopen zit er dan nog even niet in.