Opticien Leidschendam

Voor al uw vragen.

Hoe is hielspoor te verhelpen?

Volgende week dinsdag begint de Nijmeegse vierdaagse weer! Een tocht die ik maar al te graag wil gaan lopen, ondanks dat ik last heb van hielspoor! Geregeld ben ik dan ook bij de pedicure te vinden om mijn voeten te behandelen. Ik zit er niet op te wachten om op te moeten geven omdat ik het niet vol kan houden. Dit jaar wordt het voor mij de 20e keer dat ik deel mag nemen aan deze tocht. Dat is toch een jubileum die je niet zomaar zult opgeven toch?

hielspoor

Enfin, voor enkele weken terug ben ik erachter gekomen dat ik last heb van hielspoor. Erg vervelend als je het gehele jaar al druk bezig bent geweest met trainen. Op dit moment ben ik enorm aan het twijfelen of dat het verstandig is om te gaan lopen. Toch blijft mijn gedachten bij het feit dat dit een jubileumjaar is die ik niet wil vergeten.

hielspoor

Oplossing gezocht op het internet

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing. Ik wilde maar al te graag van de pijnklachten afkomen. Iets wat op dit moment parten speelt bij mij en dat is enorm ongemakkelijk. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Footlogics. Dit bedrijf heeft praktische zooltjes die in iedere schoen past. Het prettige hiervan is dat deze zooltjes ervoor zullen zorgen dat je lichaam weer terug in balans komt. Als dit gebeurt, dan betekent het ook vrij snel dat jij pijnvrij door kunt wandelen!