Opticien Leidschendam

Voor al uw vragen.

Vitaliteit is levenskracht

Je bent jong, je hebt waarschijnlijk nog een eeuw te gaan. Natuurlijk wil je dat in de beste kwaliteit tot het laatste moment. Dan moet je voor vitaliteit zorgen, maar wat is vitaliteit? Dit betekent dat je energiek door het leven moet gaan. Maar waar komt die energie vandaan? Door een gezonde leefstijl is geestelijke als lichamelijke gezondheid gegarandeerd.

Wat is vitaliteit

Vitaliteit blaast de kwaliteit van jou leven alleen maar goeds in . Mensen die vitaal door het leven gaan, zijn vaak een voorbeeldfiguur en influenceren. Er wordt enorm naar je opgekeken en men put inspiratie uit je verhaal en verschijning. Als je vitaal bent, kan je eigenlijk de wereld aan, om dit maar zo uit te drukken.

Vitaliteit is goed voor de mens en diens vooruitgang. Onze samenleving vereist immers hoge vitaliteit van personen; De dagen aan het werk zijn veel langer, het werk is meer zittend achter de PC… en als wij eenmaal thuis zijn, hebben wij de neiging om heerlijk achterover te gaan liggen voor de ene spannende serie die dadelijk begint. Wil je de kans om gezond oud te worden vergroten, dan zal je vitaal moeten zijn.

 Wees levenskrachtig

Wat is vitaliteit

Wij moeten er met zijn allen naar streven om levenskrachtig te zijn.Dit doe je door gezond te eten, voldoende te sporten, genoeg rust te nemen en negativiteit van je af te ketsen. Je bouwt zo energie op, wat je sterk maakt. Mensen met levenskracht hebben een stralende huid, zijn altijd bewust en lachen meer. Dit zorgt ervoor dat de stresslevel omlaag wordt geduwd waardoor de kans op ziekte en lusteloosheid aanzienlijk verminderd. Ook op de werkvloer heeft dit zijn voordelen. Je bent bereid langer door te werken en beter je werk te doen. Je komt thuis aan en je hebt er zin in; heerlijk met de kinderen naar de speeltuin om te ravotten. Je geniet er na lang weer met volle teugen van. Je bent levenslustig