Opticien Leidschendam

Voor al uw vragen.

Voor de beste huidtherapie Wijchen gaat u naar Dermavisie

Bent u opzoek naar een hoogwaardige huidbehandeling op medische en cosmetische gebied? Dan bent u bij huidtherapie Wijchen op het juiste adres! Zij zijn een kleinschalig huidkliniek waar een persoonlijke benadering centraal staat. Hun doel is om uw wensen te vervullen en u met een glimlach op uw gezicht de kliniek te verlaten.

Huidtherapie Wijchen is erkend door zorgverzekeraars waardoor u in aanmerking komt voor een vergoeding. Ook hebben zij een groot behandelingsaanbod. Door hun grote aanbod, hebben zij altijd een behandeling voor u! Daarnaast worden de behandeling uitgevoerd door gekwalificeerde behandelaars. De huidtherapeuten van Dermavisie zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ten slotte beschikken ze ook over professionele apparatuur en werken ze met uiterst effectieve en veilige apparatuur van medische leveranciers.

Bij huidtherapie Wijchen hebben ze een van de nieuwste geavanceerde lasers van dit moment. Deze laser heet de M22 van Lumenis. Het biedt een effectieve behandeling bij ongewenste haargroei, couperose, pigmentvlekken, striae, spijt tatoeage, rimpels, beenvaatjes en littekens.

Op internet heeft huidtherapie Wijchen een goede naam dankzij de positieve recensies die klanten hebben geplaatst na een behandeling. Veel mensen hebben baat gehad bij de nieuwste laser behandeling en natuurlijk nog meer behandelingen van de huidtherapie Wijchen. Ook wordt er vaak aangegeven dat mensen zich op hun gemak voelen en zij zich richten op een persoonlijke aanpak.

Waarom kiest u voor Dermavisie?

  • Ze zijn erkend
  • Ze hebben een groot behandelingsaanbod
  • Ze hebben gekwalificeerde behandelaars
  • Ze hebben professionele apparatuur